Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vieri verdt mer enn 338 millioner?

Christian Vieri blir verdens dyreste forballspiller. Budet fra Inter på 338 milloner kroner kan bli vraket av et høyere bud fra Juventus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lazio bekreftet seint i går at rekordsalget ikke er endelig. Klubben skal først ta stilling til et bud fra Juventus før de godtar - eller forkaster - Inters rekordbeløp. Uansett om Vieri ender opp i Milano eller Torino - han blir verdens dyreste fotballspiller, med god margin.

Inntil i går var brasilianske Denilson verdens dyreste fotballspiler. Han kostet 270 millioner da han gikk Sco Paulo til Betis. Denilson er for rene Rimi-varianten å regne i sammenlikning med den handelen som nå snart vil bli offentliggjort i Italia.

Store penger er ikke noe nytt for Christian Vieri. Gårsdagens overgang var den tredje på tre år, og til sammen er det skrevet ut sjekker for over 700 millioner kroner når Vieri har byttet klubb.

Med 10- 20 prosent i egen lomme drypper det litt på gutten sjøl også.

Her er Christian Vieris overganger:

  • 1997: Fra Juventus til Atletico Madrid for 150 millioner.
  • 1998: Fra Atletico Madrid til Lazio for 250 millioner.
  • 1999: Fra Lazio til Inter for 338 millioner.

At Vieri kan score mål kan du for øvrig bare spørre Frode Grodås om. Det var nettopp Vieri som scoret Italias seiersmål da Norge ble slått ut av VM på Stade Vélodrome i Marseille sist sommer.

VERDENS DYRESTE: Inter vil gi hele 338 millioner for Lazio-spissen Christian Vieri. Kjæresten Vaina verdsetter han også høyt.