Vieria: - Dommerne er pingviner

Arsenals bråkebøtte Patrick Vieira går til kraftig angrep på Premier Leagues fløyteblåsere. - De løper rundt som pingviner, sier franskmannen. Les det siste fra engelsk fotball.

Vieiras siste utblåsning kommer etter at det engelske fotballforbundet (FA) bestemte seg for å ikke gjøre noe med en hendelse i FA-cupen i helga.

Midt i kampen Arsenal - Carlisle ble Vieria tacklet av Richard Prokas så blodet sprutet og leggskinnet sprakk.

Nå kan det bli Vieria som havner i FAs søkelys - på grunn av dagens uttalelser om dommerne. Vieria reagerer sterkt på at han sjøl ble dratt på teppet etter en kamp mot Leeds, sjøl om dommeren da ikke nevnte ham i kamprapporten.

- Etterpå så en kommisjon en video av kampen og bestemte seg for å tiltale meg. Dette er typisk engelsk dumhet, sier Vieria og hevder dette undergraver engelske dommeres betydning.

- Dommeren sier han så alt, og det var greit. Men likevel straffes du etter videoen er spilt. Det er søppel. Det er det samme som å si at dommerne løper rundt som pingviner, sier Vieria.

 • Vieira ble utvist to ganger i de to åpningskampene denne sesongen. Siden har han ikke pådratt seg et eneste gult kort.

  Coventry kjøper Gjelstens superspiss


  Gordons Strachans Coventry er siste klubb som vil hente John Hartson fra Coventry. Tidligere har Rangers, Newcastle og Charlton vært interessert i en leieavtale for 25-åringen. Coventry er derimot villige til lette Wimbledons økonomiske problemer umiddlebart. Ifølge BBC aksepterte Wimbledon Coventrys bud på 45 mill. kroner med en gang, pluss 27 mill. ekstra etter et bestemt antall kamper.

  Fulham henter Premier Leauge-stopper


  Fulham-kaptein Chris Coleman brakk begge beina i en bilulykke forrige uke. Nå vil det suverene 1. divisjonslaget erstatte stopperen med Coventrys Gary Breen. Den irske backen vil koste klubben knapt 50 mill. kroner.

  Wise blir på Stamford Bridge


  Dennis Wise har bestemt seg for å bli i Chelsea, på tross av at plassen på laget ikke lenger er sikker. Han er nå lovt en trenerjobb etter karrieren i klubben. Ifølge Blackburn-manager Greame Souness var det like før 34-åringen ble lagkamerat med Henning Berg og de norske gutta. - Jeg trodde vi hadde en avtale, men Dennis bestemte seg for å bli i London. Ifølge noen kilder var det Wises mamma som overtalte hissigproppen til å bli i hovedstaden.

  Flere får gå i Bradford


  Bradford har satt tre av sine største stjerne på transferlista. Alle ble hentet til klubben det siste halvåret: Stan Collymore, Benito Carbone og Dan Petrescu. Ifølge klubbens nye managere Jim Jefferies er trioen «luksus klubben ikke har råd til i kampen mot nedrykk».

  Arsenal fikk nei fra Real Madrid


  Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha fått nei fra Real Madrid når klubben bød 200 mill. kroner for midtbanespilleren Ivan Helguera. Ifølge spanjolene er han ikke til salgs for enhver pris. Helguera sjøl sier han er smigret over tilbudet.

 • Kilder: Press Association, The Mirror, PlanetFootball og Football365.