Vieria tror fortsatt på ligagull

13 poeng opp til Manchester United skremmer ikke Arsenals Patrick Vieira fra å drømme om ligagull. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Med 15 kamper igjen av Premier League har Arsenal 40 poeng, mens regjerende ligamester United har 53. Men det bryr ikke franske Vieria seg om.

- Vi tror fortsatt vi kan vinne ligaen. Så lenge det ikke er over matematisk må du håpe på det, sier midtbanespilleren til BBC.

Vieria har helt rett, i teorien er det 45 poeng å spille om. I 1986 vant Liverpool etter å ha tatt inn 12 poeng på Everton. Og for tre år siden var det nettopp Arsenal som passerte United etter å ha vært 12 poeng bak i januar.

Problemet er mer at Arsenal går på blemme etter blemme, mens de røde fra Manchester ikke viser tegn til kollaps.

- Personlig er jeg ikke fornøyd med spillet mitt. Når laget ikke presterer bør ingen spiller være fornøyd med seg selv, sier Vieria og peker på borteformen som må forbedres dersom Arsenal skal kunne leke med tanken om gull.

- Jeg tror lag som oss, Leeds og Liverpool er virkelig skuffet med sesongen så langt, sier han.

Lazio-assistent snakker med Leicester

Roberto Mancini, Sven-Göran Erikssons tidligere trenerassistent i Lazio, er i samtaler med Leicester om en overgang. 36-åringen vil gjerne ha en korttidsavtale med Premier League-klubben. - Vi blir enige. Jeg kommer ikke hit for å bli rik, men for å nyte livet mens jeg venter på en trenermulighet hos et lag i Italia, sier spissen som sammen med Gianluca Vialli utgjorde Sampdorias fryktede angrepsduo tidlig på 90-tallet. Mancini la egentlig skoene på hylla i sommer.

Collymore til Celtic?

Bradfords vandrende fotballnomade og urokråke, Stan Collymore, er på vei til skotske Celtic i en byttehandel. 29-åringen ble hentet gratis fra Leicester og tilbys nå til alle interesserte klubber. Celtic-manager Martin O'Neil hentet i sin tid spissen fra Aston Villa og har fortsatt tro på ham.

- Vi har snakket om et mulig bytte av Tommy Johnson og Stan, men det har ikke skjedd noe konkret ennå, sier Bradford-styreformann Geoffrey Richmond.

Westerveld Liverpools nummer 1

Etter rykter om kjøp av Covenrys keepertalent Chris Kirkland, går Liverpools nederlandske keeper Sander Westeveld ut og advarer alle mulige keepere om benkesliting. For Westerveld har tenkt å beholde plassen. - For å være ærlig: Så lenge vi ikke kjøper Edwin van der Sar eller Peter Schmeichel bryr jeg meg ikke. Samme for meg hvem som sitter på benken, sier Westerveld på sin Icons-hjemmeside.

Derby selger spiss

Derbys tidligere toppscorer Dean Sturridge vil i løpet av kort tid skrive under for 1. divisjonslaget Birmingham. Spissen har mistet plassen på laget det siste året. Birmingham betaler 4,5 for ham - dersom han er villig til å gå ned i lønn.

Bosnich til Chelsea?

Mark Bosnich har gått fra første- til tredjekeeper i Manchester United på et år. Nå skal Chelsea være interessert i australieren som kom gratis til United fra Aston Villa.

Ferdinand åpen for Italia

34-årige Les Ferdinand er Bosman-spiller til sommeren. Nå er han positiv til en henvendelse fra italienske Brescia. - Jeg vil bli i Tottenham, men jeg er åpen for alt, sier Ferdinand. Tottenham avviser i dag at spissen får gå før kontrakten hans utløper.

  • Kilder: Sky Sports, BBC, Optasoccer og PA.