- Vieria vil vekk fra Arsenal

Patrick Vieria vil kreve å bli solgt når han møter Arsenal-manager Arsene Wenger til uka. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Det opplyser venner av den franske midtbanespilleren til The Mirror i dag. Grunnen er Arsenals manglende evne til å sikre seg flere spillere i verdensklasse.

Dermed går startskuddet for en av sommerens mest intense budrunder. Manchester United, Juventus og Real Madrid har allerede meldt sin interesse.

Og verre kan det blir for Arsenal. Ifølge avisa øker sjansene for at også svenske Fredrik Ljungberg og Robert Pirez forlater Highbury dersom Vieria stikker.

Vieira har kontrakt til 2004, men Arsene Wenger har flere ganger vist at han ikke ønsker å beholde spillere som vil vekk.

- Alt er klart i hodet mitt. Jeg vet akkurat hva jeg vil og hva jeg må gjøre. Når jeg kommer til London skal jeg snakke med Arsenal-folkene, og uansett hva som skjer holder jeg på min avgjørelse, sier franskmannen.

Vieira spiller for tida i Konfederasjons Cup for Frankrike og returnerer til England etter finalen mot Japan lørdag.

24-åringen er verdsatt til nærmerer 270 mill. kroner.

Dyer vil ikke til United

Om Manchester United vil ha Vieira, får de ikke Newcastles Kieron Dyer. Den offensive midtbanespilleren skal ha tilbud fra Inter, Juventus og Barcelona. - Jeg tror ikke United er favoritter her. Flere klubber er før dem i køen, to i Italia og en i Spania, sier spilleragenten Jonathan Barnett.

Anklager Hughes for ball-tyveri

Wales-manager Mark Huges, også spiller i Blackburn, fikk seg en lite hyggelig overraskelse på flyplassen i Ukraina i går. Waliserne ble anklaget for å ha stjålet fotballer til en verdi av en tusenlapp. Representanter fra det ukrainske forbundet møtte opp før avreise og krevde ballene som waliserne brukte under oppvarmingen tilbake. Wales nekter for å ha tatt dem, og nå truer Ukraina med å innrapportere tyveriet til Fifa.

Kjemper om Johnson - i stedet for Riise?

Liverpool har meldt seg på i kampen om Derbys lovende midtbanespiller Seth Johnson. Også Tore André Flos klubb Rangers er interessert. Manager Gerard Houllier skal erstatte Christan Ziege på venstrekanten og må betale 90 mill. kroner for den tidligere Crewe-spilleren. Også John Arne Riises navn har vært knyttet til Liverpool de siste dagene.

Skryt av Scoles

Manchester Uniteds Paul Scholes blir hyllet etter Englands seier mot Hellas. Sjøl synes midtbanespilleren at det blir for mye å sammenlikne han med Bryan Robson. - Det er smigrende, men han var en bedre spiller enn meg. Han var helten min da jeg jeg var guttunge, sier Scholes.

Ginola tilbake til Tottenham?

Aston Villas interesse for Spurs-kaptein Tim Sherwood (32) kan åpne for en retur til White Hart Lane for David Ginola (34). For hvis manager Glenn Hoddle er lysten på franskmannen, bytter Villa gjerne de to spillerne. Visekaptein Sherwood vil bli i Spurs dersom klubben legger fram en ny toårskontrakt. Ifølge rykter kan Ginola like gjerne blir Manchester City-spiller, i 1. divisjon under sin gamle sjef Kevin Keegan.

Holdsworth blir i Bolton

Bolton-spiss Dean Holdsworth (32) kunne gått gratis i sommer. I stedet tegner Bosman-spilleren en ny toårskontrakt med det nyopprykkede laget. - Dean hadde fristende tilbud fra Italia og fra London-lag. Men en retur til Premier League med et lag på opptur var det beste valget, sier agent George Macari.

  • Kilder: The Sun, The Mirror, Daily Mail og Sky Sports.
Patrick Vieira.