Viet til pipekonsert

- Han Tore André gjør mye bra, men dette er nok noe av det beste, sier bruden Randi. Like flink var han ikke da han spurte Vialli om bryllupsfri. I dag må nemlig Chelsea-spissen være tilbake i London.

- Han (Vialli) vil ha meg tilbake igjen så fort som mulig, sier Tore André til Dagbladet.

- Det handler jo om forberedelser til cupfinalen.

Men:

Tore André Flo har løftet pokal på Wembley før. Og sjøl om fotballspillere aldri blir lei av det, var gårsdagen en større triumf. For smilet han kom og gikk med har aldri vært større. Og aldri har det vart så lenge heller.

Full fest

- Kjekt, sier brudgommen. - Det gikk så fint, så. Og nå skal vi feire - det blir full fest. Det er godt å ha så mange venner på besøk.

Tore André kom til kapellet en snau halvtime før vielsen. Tjue minutter seinere kom Randi. Som ble stående og trippe på sidelinja før presten nikket bryllupsmarsjen i gang.

- Er jeg fin? spurte hun, og fiklet småfnisende med sløret.

Resten varte en snau omgang.

Randi og Tore Andrés bryllupsfest ble blåst i gang på kirketrappa av en skotte med store lunger og sekkepipe. Derfra gikk turen videre til Eckbo selskapslokaler på Riis i Oslo. Sjølsagt var hele ballfamilien med brødrene Jostein og Jarle, og langtidsskadde fetter Håvard, feststemte til bords.

Og:

Det var landslagets assistenttrener Harald Aabrekk også - mannen Tore André gir mye av æren for sin personlige suksess.

Presis Drillo

Sist av gjestene med viktige fotballnavn, men i god tid før bruden, kom tidligere landslagstrener og London-venn Drillo. Under Wimbledon-perioden var Olsen og kona Siggen på mange Flo-besøk ute i Ascot utenfor London.

Og Olsen, som i går stilte med geografislips, kunne i en meget presis bisetning melde at han akkurat har fått bekreftet at Mont Blanc bare er Europas 14. høyeste fjell.

Der gikk den skolelærdommen.

- Mine venner går vanligvis ikke i kjerka, sier ateist Olsen.

- Men det er sjølsagt veldig hyggelig å være i bryllupet til Randi og Tore André.

LYKKELIGE: Brud og brudgom på kirketrappa.
GAMLE-TRENER'N: Det var under Drillo at Tore André fikk sitt gjennombrudd internasjonalt. I går gjenoppfrisket de gamle minner.