VIF - United blir tidenes dyreste fotballkamp på norsk jord

- Det er Pavarotti-nivå over dette.

DYR KAMP: Vålerenga får storfint besøk av Manchester United på Ullevaal Stadion den 5. august. Men det koster å hente engelskmennene til Norge, og de billigste billettene ligger rett i underkant av 700 kroner. På bildet er fra venstre Phil Townsend ( kommunikasjonsdirektør for Manchester United), Ronny Johnsen (tidligere United- og Vålerenga-spiller), Martin Andresen (Vålerenga-trener og Pål Breen (administrerende direktør i Vålerenga).
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
DYR KAMP: Vålerenga får storfint besøk av Manchester United på Ullevaal Stadion den 5. august. Men det koster å hente engelskmennene til Norge, og de billigste billettene ligger rett i underkant av 700 kroner. På bildet er fra venstre Phil Townsend ( kommunikasjonsdirektør for Manchester United), Ronny Johnsen (tidligere United- og Vålerenga-spiller), Martin Andresen (Vålerenga-trener og Pål Breen (administrerende direktør i Vålerenga). Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): 5. august kommer Manchester United på besøk til Norge, for første gang siden 2002.

Da nyheten ble kjent tidligere i dag brøt kundetelefonen til Billettservice sammen på grunn av den store pågangen. United har som kjent en stor fanskare her i landet, og bare den skandinaviske supporterklubben nærmer seg 45 000 medlemmer.

Men de som har tenkt seg på kamp må være forberedt på å punge ut:

Billigste billett: 695 kroner De billigste billettene på Ullevaal Stadion, på kortsidene, vil koste rett 695 kroner. På langsidene vil prisen variere mellom 795 kroner og 895 kroner.

Til sammenligning ligger billettprisen til Norge - England den 26. mai mellom 550 og 750 kroner. Dagbladet meldte i forrige måned at det blir den dyreste fotballkampen på norsk jord noensinne.

Den rekorden blir altså grundig slått nå. Og med tanke på at det engelske fotballforbundet krevde rundt ti millioner kroner for å sende sine landslagsstjerner til Oslo, var det neppe noe billigere for Vålerenga å hente Manchester United.

Styreleder i Vålerenga Fotball, Åge Petter Christiansen, sier han ikke kan gå ut med tallene på hva det koster å hente United. Men med et fullsatt Ullevaal Stadion forventer han at de tjener penger på kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer