VIF-assistenten fyrer opp før hatoppgjør: - Vi er et bedre lag

Møtes i kveld.

TROR PÅ SEIER  Morten Tandberg mener det er nivåforskjell på Lillestrøm og Vålerenga. Foto:  NTB S'canpix
TROR PÅ SEIER Morten Tandberg mener det er nivåforskjell på Lillestrøm og Vålerenga. Foto: NTB S'canpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vålerenga-assistent Morten Tandberg tror nivåforskjellen mellom VIF og Lillestrøm kommer fram når spillerne har vunnet krigen på Ullevaal mandag.

I kveld er det duket for det klassiske oppgjøret mellom rivalene Vålerenga og Lillestrøm på Ullevaal. Tandberg er sikker på at Oslo-laget vil beseire romerikingene.

- Vi er et bedre lag enn Lillestrøm. Både enkeltspillere og som lag, så er vi bedre enn dem, sa Tandberg til klubbens hjemmeside.

Krig Den tidligere Bærum-treneren er klar over at bedre ferdigheter ikke alltid er nok til å vinne fotballkamper. Støtteapparatet og spillerne i VIF vet hva som skal til for at de tre poengene bli på Ullevaal.

- Fotball handler om mye mer enn det. Det blir en tett, tøff og jevn kamp, og er vi ikke innstilt på vinne krigen, så hjelper det ikke hvor gode vi er som lag. Så den må vi ta først, og når den er vunnet og de ligger ned med vondt overalt, kommer vi til å spille rundt dem, sa Tandberg.

36-åringen tror LSK-spillerne vil slite i annen omgang. Da skal krigen være vunnet.

- Det må løpes mest, det må kriges hardest og vi må tåle mer vondt enn dem og når det er på plass kommer nivåforskjellen fram. Fra 37 til 45 minutter vil de slite, fra 60 og ut er dem ferdig, sa Tandberg.

Fofana borte I det første oppgjøret mellom klubbene i år ble det 1-1 på Åråsen. En av LSKs viktigste spillere denne sesongen, Moryké Fofana, er klar for Lorient. Lillestrøm må klare seg uten senegaleseren for første gang i år.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Det blir kjempespennende. Det var en morsom opplevelse på Åråsen, selv om vi burde vunnet. Det er noe vi gleder oss til, sa Tandberg.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer