Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vif avholder ekstraordinær generalforsamling

Det ble klart etter styremøte i kveld.

 KRISE:  Vålerenga-styret har besluttet å holde en ekstraordinær generalforsamling i den økonomisk pressede fotballklubben fredag, melder NRK. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KRISE: Vålerenga-styret har besluttet å holde en ekstraordinær generalforsamling i den økonomisk pressede fotballklubben fredag, melder NRK. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Vålerenga-styret har besluttet å holde en ekstraordinær generalforsamling i den økonomisk pressede fotballklubben fredag, melder NRK.

Det ble klart etter et styremøte onsdag kveld. Vålerenga håper på hjelp fra nåværende eiere og andre aksjonærer for å bedre den økonomiske situasjonen i Oslo-klubben, skriver NRK.

VIF bekreftet mandag at klubben må kutte over 20 millioner kroner i budsjettet for 2014-sesongen. Spillerne er enige om et lønnskutt på 12,5 prosent. I tillegg nedmanner eliteserielaget ved å fjerne flere administrative ansatte.

Kjetil Rekdals mannskap endte på en skuffende 11.-plass i årets eliteserie.

(NTB)