Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-avklaring for Braaten de nærmeste dagene

Håper fortsatt på utlandet.

 TRAVELT:  Daniel Braaten har det travelt med å finne en klubb i utlandet. Hvis ikke står VIF klare. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
TRAVELT: Daniel Braaten har det travelt med å finne en klubb i utlandet. Hvis ikke står VIF klare. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VALLHALL (Dagbladet): Sammen med resten av Vålerenga-troppen har Daniel Braaten den siste måneden vært daglig i Valhall.

32-åringen som ikke har spilt en kamp siden kontrakten med FC København gikk ut i fjor vår, har avtale om å trene med Vålerenga ut denne måneden.

- Hans førsteprioritet er å finne klubb utenlands, så får vi se hva som skjer, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

Prat over helga En avklaring vil uansett komme i løpet av neste dagene. Det internasjonale overgangsvinduet stenger i starten av februar, noe som betyr at Braaten bare har dager på å finne seg en ny klubb.

Etter at han dro fra Rosenborg til Bolton i 2007, har han holdt seg utenlands. England-oppholdet varte ikke lenge, men i franske Toulouse ble han i fem år. Sommeren 2013 ble han frigitt, før ah fikk kontrakt med København i september.

- Vi får ta en prat med han når helga er over, fortsetter Rekdal, som selv er på spillerjakt.

- Leter overalt Salget av Vidar Örn Kjartansson forrige uke, skaffet etter det Dagbladet erfarer Oslo-klubben 20 millioner. Men mannen som ble Tippeligaens suverene toppscorer i fjor, må også erstatttes.

- Vi leter overalt. Vi har visst en stund at dette kunne skje. 

VIF-sjefen som i går fulgte ivrig med på Jordal da Vålerengas iskrigere ble slått av Storhamar, vil ikke si noe om hvor mange spillere han ønsker inn før sesongstart.

- Spillerlogistikk er noe som foregår hele tiden. Vi planlegger noe nå, noe til sommeren og noe nesten. Det kan komme flere nå enn vi i utgangspunktet tenkte, forteller Rekdal etter onsdagens trening.

- Vi jobber for å få en komplett stall som består av unggutter, spillere med erfaring og potensielle salgsobjekter. Det tar tid å skape en optimal stall.

Lørdag spiller Oslo-laget årets første treningskamp. Jonatan Tollås Nation og Rasmus Lindkvist er uaktuelle til møte med Kongsvinger, hvor Rekdals sønn Niklas spiller.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!