VIF banket araberne i åpningen

Kjetil Rekdal framsto som kongen av Ullevaal i 1. divisjonspremieren. Vålerenga-treneren scoret på to straffer da Haugesund ble slått 3-0.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rekdal eide stort sett midtbanen i kampen mot vestlendingene lørdag, som i likhet med de blårøde er tippet til direkte opprykk denne sesongen. Dirigenten tok styring. I andre omgang ledet han sine tropper til overkjørsel av et Haugesund som ikke skapte noe som helst foran Øyvind Bolthof i hjemmeburet.

- Jeg er tålig fornøyd med egen innsats, veldig fornøyd med laget. Likevel har både jeg og laget en del å gå på før vi når toppformen, sier Rekdal.

Serieåpningen startet uryddig, med mye tæl og vilje. Da 1-0 kom etter 18 minutter, var det typisk at scoringen kom på straffe. Det skjedde etter en holding i feltet. Rekdal satte selv sparket fra krittmerket i mål bak Per Andreas Haftorsen.

Mer fart

Etter pause torde Vålerenga å sette større fart både i spill og ball, og dermed større bevegelse. De overtok mer og mer, og hjemmelaget vant en komfortabel seier etter Bjørn Arild Levernes' skudd fra kort hold og nok et straffespark fra Rekdal.

VIF fortalte at også i år vil det bli hardt for de andre 1. divisjonslagene å vinne på landslagsarenaen. Lyn bygde en uinntakelig borg i fjorårssesongen, og tapte kun mot Kongsvinger 15. oktober. Da var eliteseriekontrakten allerede sikret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer