UTSATT: Kampen mellom LSK og VIF på Ullevaal ble utsatt i 16 minutter etter LSK- supporterene kastet bluss og røykbomber ut påbanen. 15 personer ble pågrepet og 65 ble bortvist av politiet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
UTSATT: Kampen mellom LSK og VIF på Ullevaal ble utsatt i 16 minutter etter LSK- supporterene kastet bluss og røykbomber ut påbanen. 15 personer ble pågrepet og 65 ble bortvist av politiet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

VIF beklager etter bråk før LSK-kamp

Opplevdes utrygt for barn og familier.

Vålerenga beklager fotballbråket før kampen mellom VIF og Lillestrøm søndag.

Oppgjøret ble utsatt i vel et kvarter.

- Vålerenga som klubb kommer nå til å legge ned mye tid, arbeid og ressurser i samarbeid med Lillestrøm for å finne de involverte og det vil komme sterke reaksjoner i etterkant. Vi tar overhodet ikke lett på de grove overtrampene som har skjedd, sier VIFs administrerende direktør Pål Breen i en pressemelding.

- Barn, familier og tilskuere som var der for å støtte sine lag har opplevd gårsdagen som utrygg og ubehagelig. For oss er dette er en veldig trist sak.

Vålerenga hadde fått godkjent en søknad om begrenset bruk av pyroteknikk. Men VIF-fansen gikk ut over det lovlige. I tillegg benyttet Lillestrøm-tilhengerne tilsvarende fyrverkeri.

15 personer ble pågrepet og 65 personer ble bortvist fra kampen

(NTB)