VIF drømmer om 97-reprise

Vålerenga- Moss 2- 0. Med nylånte Michel Dinzey (28) i troppen kan Vålerenga være på vei mot et nytt cupeventyr. For fire år siden ledet laget 1. divisjon midtsommers. På høsten rykket de opp og vant cupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- En kvalitetsspiller som vi må få til å bli i klubben noen år til, mener trener Kjetil Rekdal. Tyskeren er Bosman-spiller - og sjansene for å få ham til å bli i Oslo er meget gode.

Vålerengas nye hit, Michel Dinzey, markerte seg i går igjen. Midtbanespilleren var meget god. Og han viste fram et kraftig venstrebein da han dundret inn 1- 0 bak Per Morten Kristiansen midtveis i første omgang.

- Skal bli gøy å se utviklingen hans utover høsten, sier Rekdal til Dagbladet.

Som i 97

Da Petter Belsvik gikk opp mellom tre mosseforsvarere og headet ballen i mål, var Vålerenga videre til kvartfinalen.

Dermed ligger laget likt med skjema i forhold til 97-sesongen. Da ledet Vålerenga midt på sommeren og gikk videre i cupen. Jubelsesongen endte med cupgull og opprykk.

Fra 97-utgaven av Vålerenga er det igjen tre spillere, som var med på å slå Moss i går. Espen Musæus, Bjørn Arild Levernes og Bjørn Viljugrein. Espen Musæus mener laget for fire år siden hadde en bedre flyt enn laget i dag.

- Vi spilte noen toppkamper på sommeren og hadde kjempetrykk rundt laget. Hvis vi går videre i neste runde, kan vi kanskje oppleve liknende trykk, sier Supermusa til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer