VIF-fan skar opp Lyn-banner

- Vi anser oss som ferdige med saken, sier Bastionen.

(Dagbladet.no): En Vålerenga-supporter ble tatt på fersken da han med en kniv skar i stykker Lyn-supporternes store banner før lokaloppgjøret mellom de to klubbene søndag kveld.

Det var da Lyns hovedbanner ble rullet ut før kampstart at man oppdaget hva som hadde skjedd, skriver Dagsavisen.

VIF har beklaget hendelsen i ettertid.

Sabotasjen skjedde mens tifo-ansvarlige fra Vålerenga var inne på stadion i forkant av kampen for å gjøre klart sine bannere til kampstart.

- Vanligvis er man jo alene på stadion før kamp, så dette er et spesielt tilfelle, sier leder Magnus Wattne i Lyns supporterklubb Bastionen.

Wattne avviser imidlertid Dagsavisens opplysninger om at de har politianmeldt gjerningsmannen. Han sier til Dagbladet.no at opplysningen han satt med i går kveld, var at FC Lyn Oslo hadde levert en anmeldelse, men trukket den tilbake.

Dette avvises igjen av klubbdirektør Morgan Andersen i Lyn.

- Jeg kjenner ikke til noen anmeldelse. I så fall skulle jeg vært orientert, så det medfører neppe riktighet, sier Andersen til Dagbladet.no.

FIKK VÆRE I FRED: VIF-fansen fikk ha sitt banner i fred under kampen mot Lyn, mens den andre Oslo-klubbens banner ble ødelagt av VIF-supporter. Foto: FRANK KARLSEN
FIKK VÆRE I FRED: VIF-fansen fikk ha sitt banner i fred under kampen mot Lyn, mens den andre Oslo-klubbens banner ble ødelagt av VIF-supporter. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer

Han opplyser at Lyn ikke har fått noen reaksjoner fra fotballforbundet i forbindelse med saken.