VIF-fanside kårer Norges fineste logo

Gjett hvilken!

• Se flere logoer på denne nettsiden!(Dagbladet.no): I regi av Vålerenga på nett har en håndfull reklameguruer tatt for seg Tippeligaens klubblogoer, i håp om å finne en endelig vinner, og dermed kåre en seriemester for 2005 også her.

Nettsida har valgt å kontakte reklamefolk og merkevarespesialister også uten Vålerenga-tilknytning. En heier på Start, og en holder med LSK og to har følelser for Vålerenga. Dermed skal ifølge nettsida en viss objektivitet være ivaretatt.

Men uansett er ikke resultatet spesielt overraskende. Med brask og bram kåres fjorårets seriemester til best i klassen også her.

VIF det ujålete smykket i samlingen

- Det ujålete smykket i samlingen. Ikke rart mange har tatovert denne på kroppen, mener Thorbjørn Ruud i reklamebyrået Try.

Hvor han tilbringer søndagskvelden i fotballsesongen er vel ikke helt uklart, men han får følge av Pål Wehus, Trond Vestengen og Erik Heisholt.

Men det legges ikke skjul på at det blir mye slakt når klubbenes merker skal til pers. Endel av logoene har overlevd i mange år, og tåler knapt de tidsriktige herrenes strenge blikk.

Høy corner fra babord

Trond Vestengen mener det oser shipping av merket til Fredrikstad fotballklubb. \'Følg med gutter, her kommer en høy corner fra babord\', legger Ruud til. FFKs logo får juling av alle, men ender ikke sist.

DOBBEL JUBEL: Seriegull under Tippeligaen vakreste logo. Ikke rart spillerne jubler. Foto: Scanpix
DOBBEL JUBEL: Seriegull under Tippeligaen vakreste logo. Ikke rart spillerne jubler. Foto: Scanpix Vis mer

Og ekspertisen raljerer over klubbenes omgang med de grafiske elementene. Ham-Kam og Lyn slipper forholdsvis lett unna, men generelt er det stor misnøye med de tradisjonsrike merkene.

Den tvilsomme æren av sisteplass går til Odd. Skienslaget får kraftig stryk av samtlige i juryen.

- Er den laget i Word av dattera til materialforvalteren, spør Pål Wehus sarkastisk.

Debatt

Men er Vålerengas logo virkelig det vakreste i Tippeligaen? Si din mening her.

• Se flere logoer på denne nettsiden!

BEST I KLASSEN? Vålerengas logo vant - kanskje ikke så overraskende - avstemningen på Vålerengas supporterside.
LAGET I WORD?</B> Odd Grenlands logo totalslaktes av ekspertpanelet til Vålerenga på nett.