VIF får gullmedaljene i kveld

Hvis de slår RBK og Start taper.

• Følg den spennende nestsisterunden av Tippeligaen direkte klokka 18!

(Dagbladet.no:) Dersom Vålerenga slår Rosenborg på Ullevaal i kveld og Start taper mot Bodø/Glimt, blir Oslo-klubben seriemestere for første gang siden 1984.


VIF vil samtidig revansjere avslutningen på fjorårssesongen. Da tok trønderne gull med en margin på ett mål ned til Vålerenga.

Fikk beskjed fredag

Da Dagbladet.no snakket med Vålerenga Fotballs arrangementsansvarlig Lars Stensby fredag ettermiddag, visste han ikke om det kom til å bli en medaljeoverrekkelse i kveld hvis alt går VIFs vei.

- Vi har ikke tort å tenke så langt. NFF har gitt beskjed om at generalsekretær Karen Espelund kommer, men om hun har med seg medaljene vet jeg ikke, sa han.

Noen minutter seinere ringte Stensby tilbake til Dagbladet.no. Da hadde forbundet ringt ham.

- President Sondre Kåfjord kommer også, og forbundet har med seg medaljene.

PÅ GULLJAKT: Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm & Co. kan bli seriemestere i kveld. Foto: SCANPIX
PÅ GULLJAKT: Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm & Co. kan bli seriemestere i kveld. Foto: SCANPIX Vis mer

Kan bli fest i kveld

Hvis Kjetil Rekdals menn gjør jobben sin og Bodø/Glimt (som må vinne for å ha mulighet til å beholde plassen) hjelper Vålerenga, kan det bli gullfest i hovedstaden allerede i kveld.

Lars Stensby sier at de ikke har planlagt noe spesielt på stadion etter kampen, men fest blir det.

- Blir det gull lager vi en internfeiring. Vi har et par alternativer klare, sier han.

PS! VIF-Klanen skal gå i tog før kampen, fra Jernbanetorget til Ullevaal Stadion. Det gjorde de også mot Stabæk i den siste serierunden i fjor, men da endte ikke kvelden i noen gullfest ...

• Følg den spennende nestsisterunden av Tippeligaen direkte klokka 18!

REGJERENDE MESTRE: Skal VIF ta gull i kveld må de slå de regjerende mesterne RBK. Her er NFF-president sammen med Erik Hoftun på Lerkendal i fjor høst.
GULLSJEKKEN: Espen Johnsen og Vidar Riseth setter tenna i gullmedaljene. Nå kan de hindre at VIF-gutta får gjort det samme.