Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF gir opp Flo

Siena hadde undertegnet overgangspapirene.

(Dagbladet.no): VIF-direktør Kjetil Siem bekrefter ovenfor Dagbladet.no at jakten på Flo nå er avsluttet.

-Vi var i utgangspunktet enige om en leieavtale. Siena hadde til og med undertegnet sin del av papirmassen. Det går ikke an å være nærmere enn det vi var, sier VIF-direktør Kjetil Siem på telefon fra Frankfurt. I ettermiddag lander han i Norge, uten noen avtale i kofferten.

Skiltes som venner

Ifølge Siem strandet avtalen på et krav om garantier i forhold til Flos interesser i overgangen.

- Jeg vil ikke si konkret hvorfor avtalen ikke gikk i orden. Men vårt krav var et forhandlingstema hele veien, og vi trodde det var løst da vi skulle undertegne. Men det var det altså ikke. De mente dette punktet var en sak mellom klubben og Flo, og ingenting som VIF hadde noe med, sukker Siem.

VIF-direktøren hadde til og med booket fly for Flo, og hadde håpet å vise ham fram for presse og VIF-fans i Oslo i dag. Men slik gikk det altså ikke.

- Nå har vi holdt på i fire dager, og avtalen er definitivt død. Vi har tatt hverandre i hånda, og sagt farvel. Jeg har heller ikke noe håp om at de vil kontakte oss for å si at de likevel går med på kravet på et senere tidspunkt, sier Siem.

Sjarmert av VIF

Også Flos agent Gunnar Martin Kjenner innrømmer at en retur til Norge for spissen nå blir vanskelig.

- Det virker ikke som om det blir noen avtale, nei. Jeg hadde telefonisk kontakt med Tore André fram til midnatt, og da gikk det vel mot et brudd, forteller han til Dagbladet.no.

Flo var selv i Sienas klubblokaler for å følge forhandlingene i natt.

- Det er klart dette må være en skuffelse for Tore André. Han ønsker å spille fotball, og det skulle han etter alle solemerker få lov til i Vålerenga.

Nå går det mot en usikker framtid for Flo.

- Vi har ingen umiddelbar alternativ plan. Flo var innstilt på å fullføre kontrakten med Siena, som går ut til sommeren, og deretter se seg om etter en arbeidsgiver i England. Men det var før Vålerenga sjarmerte ham, sier Kjenner.

IKKE TIL VIF: Tore André Flo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media