VIF-Gunnarsson til Elfsborg på lån ut sesongen

Vil ha mer spilletid.

TIL ELFSBORG: Niklas Gunnarsson (24) drar fra Vålerenga til Elfsborg på lån ut sesongen.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TIL ELFSBORG: Niklas Gunnarsson (24) drar fra Vålerenga til Elfsborg på lån ut sesongen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Niklas Gunnarsson (24) drar fra Vålerenga til Elfsborg på lån ut sesongen.

Høyrebacken drar til Sverige for å få mer spilletid. Nordmannen blir i første omgang lånt ut til Elfsborg, med en opsjon om kjøp etter årets sesong, melder Vålerenga på sine nettsider.

- For øyeblikket er han andrevalg hos oss i tillegg til at (Robert) Lundström kommer neste uke. Niklas har falt litt bakpå, mistet plassen sin og trenger kanskje nye impulser. Han er egentlig ikke en spiller som bør sitte på benken, men nå har det blitt sånn, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til VG.

Elfsborg ligger for øyeblikket på fjerdeplass i Allsvenskan og vant den første kampen mot Odd (2-1) i kvalifiseringen til europaligaen. Gunnarsson kom til Vålerenga fra nettopp Odd i 2014.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Forsvarsspilleren har spilt 12 kamper i eliteserien denne sesongen, og notert seg for to scoringer. Sist sesong fikk han 29 kamper for Rekdals mannskap.

24-åringen har kontrakt med Vålerenga ut 2016-sesongen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer