- VIF-gutta ble sure da vi ropte «Heia Brann»

Dette er heltene til spillerne på sletta.

YPPET PÅ SEG VIF-GUTTA: Men de lo etterpå, sier Fana-jantene - som forøvrig digger både Ole Gunnar Solskjær fordi han er så snill og Roanldo fordi han er så god.
YPPET PÅ SEG VIF-GUTTA: Men de lo etterpå, sier Fana-jantene - som forøvrig digger både Ole Gunnar Solskjær fordi han er så snill og Roanldo fordi han er så god. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): For mange av utøverne på sletta rekker drømmene enda lenger enn til Norway Cup. Noen trives med å være med i en del av et fint fellesskap, andre er ambisiøse og vil nå lengst mulig.

Vi spurte tre på sletta hvem som er deres store fotballhelt.

Fana IL, Jenter 14 år- Ole Gunnar Solskjær og Cristiano Ronaldo, kommer det overraskende kjapt fra jentene fra Bergen. At den norske United-legenden havner øverst på lista handler ikke utelukkende om fotballferdigheter.

- Han er snill, jordnær og norsk, sier jentene.Fana-jentene vant sin første kamp og tror de kan vinne de fleste de skal spille på Sletta. Bergenslagets hjerter banker naturlig nok ekstra hardt for byens stolthet Brann.

- Vi møtte Vålerenga-laget tidligere i dag da de trente her og vi ropte «Heia Brann». Da ble de litt sure, men de lo etterpå.

Marie (13) og Inger (12), Hokksund IL- Marie Knutsen er min store helt, fordi hun er så god, sier Marie om navnesøsteren.

Den trønderske Røa-profilen er en av toppseriens aller beste spillere, men har takket nei til landslagsspill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer