Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-gutta krever kjøp

Magne Hoseth mener VIF-stallen er for liten, knapt en måned før seriestart. Nå ønsker han kjøp, og får støtte fra flere lagkamerater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TØNSBERG (Dagbladet): I går røyk laget ut av Royal League med 5- 2 sammenlagt over to kvartfinalekamper mot Djurgården. Av de 13 spillerne som ble brukt i Tønsberg-kulda, var fire født i 1986 eller seinere. Åtte førstelagsspillere sto over i går, pluss at Morten Berre forlot banen med en muskelstrekk.

To mann til?

-  Vi må få en større stall, sier Magne Hoseth.

-  De som er her gjør en god nok jobb, og når vi har fullt lag slår vi et av Russlands beste lag. Men vi blir sårbare med skader, og derfor må vi ha flere spillere, sier han.

Hoseth får støtte av Ardian Gashi:

-  Ja, vi trenger spillere. Kanskje to mann til. Vi har en del skader, kanskje spesielt på venstresida, sier han.

-  Vi kan komme i denne situasjonen til sesongen også, sier André Muri, og sikter til den lange lista over dem som er utilgjengelig.

-  Derfor trenger vi bedre dekning. Skal vi kjempe i toppen, må vi ha en bred stall, og jeg er enig i at det primært er på venstresida det er behov, sier midtstopperen.

Klassespillere

Trener Kjetil Rekdal har helt siden i fjor sett etter folk som kan spille langs venstresida. Den jakta fortsetter.

-  Vi kunne gjort kjøp hver eneste dag. Men jeg ser etter en eller to klassespillere som kan gå inn og forsterke gruppa på de 13-14 som brukes mest, sier han.

-  Gjør skadesituasjonen sitt til at du leter etter forsterkninger på andre posisjoner?

-  Det kan hende. Vi lider også på treningsfeltet av at vi ikke er nok folk. Jeg utelukker ikke noe som helst, og kommer det en mulighet til å gjøre et godt kjøp i en annen posisjon, kan det hende vi griper den.

KLASSEFORSKJELL: Magne Hoseth mener det var klasseforskjell i VIFs favør i går - bortsett fra i tjue minutter. Ikke alle vil være enige i det.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!