Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF har snart solgt 20 000 billetter til Liverpool-kampen

- Ligger nok an til å bli utsolgt.

STOR INTERESSE: Det var utsolgt forrige gang Liverpool besøkte Ullevaal i 2008. Det kan det fort bli igjen i år.   Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
STOR INTERESSE: Det var utsolgt forrige gang Liverpool besøkte Ullevaal i 2008. Det kan det fort bli igjen i år. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 1. august kommer Liverpool på besøk til Ullevaal Stadion for å møte Vålerenga i privatkamp, og billettsalget går virkelig unna.

Ifølge «hospitality»-sjef Sjur Mørk runder VIF snart 20 000 solgte.

- For noen dager siden hadde vi solgt rett under 20 000. Med tre uker igjen til kampen ligger det nok an til å bli utsolgt, sier han til Dagbladet.

I fjor var Barcelona motstander på Ullevaal under Norway Cup-uka, og til tross for et b-preget katalansk lag stilte litt over 21 000 tilskuere på kampen.

Når Liverpool kommer, regner Vålerenga med at klubben stiller med sine beste spillere.

- Vi vet ikke mer enn at hele troppen skal være med, men vi går ut fra at de som er tilgjengelige og ikke skadet vil delta. Det er den siste kampen de har på bortebane før Premier League-starten, så det er vel også sannsynlig at de vil matche de beste spillerne, sier Sjur Mørk.

Da Liverpool spilte mot Vålerenga i 2008, var 27 377 mennesker på plass.

Vålerengas tilskuerrekord i Tippeligaen denne sesongen er forøvrig 20 012.