MÅ VENTE PÅ GJENSYN: Liverpool-spiss Fernando Torres fikk overrakt et trofé av 9 år gamle Jonas Christensen før kampen på Ullevaal stadion da laget besøkte Oslo i 2008. Årets kamp må omberammes. Foto: Erik Berglund
MÅ VENTE PÅ GJENSYN: Liverpool-spiss Fernando Torres fikk overrakt et trofé av 9 år gamle Jonas Christensen før kampen på Ullevaal stadion da laget besøkte Oslo i 2008. Årets kamp må omberammes. Foto: Erik BerglundVis mer

VIF-kampen mot Liverpool utsatt på ubestemt tid

Europa League-kvaliken kolliderer.

|||

Den planlagte treningskampen mellom Vålerenga og Liverpool 4. august er utsatt. Ny kampdato er foreløpig ikke satt.

Liverpool endte på sjuendeplass i den engelske eliteserien og skal dermed spille kvalifisering til europaligaen i sommer. Det kolliderer med kampen mot VIF på Ullevaal stadion.

Billettsalget som skulle startet mandag, er også utsatt, opplyser VIF på sitt nettsted.

- Vi beklager selvfølgelig at kampen ikke kan spilles som planlagt, men lover å jobbe knallhardt for å finne en ny dato som passer både i programmet til Liverpool og Vålerenga så fort som mulig. Det er vår førsteprioritet, sier Sjur Mørk til vif-fotball.no.

- At uforutsette ting kunne dukke opp i cup- og seriespill var med i vurderingen da avtalen med Liverpool ble skrevet. Det er også en økonomisk betraktning i avtalen som gjør at Liverpool er motivert for å finne en ny kampdato, legger Mørk til.

(NTB)