VIF kan ikke trekke RBK i Champions League

Ingen sjanse for norsk oppgjør i kvalikrunde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det kan ikke bli noe norsk oppgjør i 3. kvalikrunde i Champions League.

Tidligere i dag meldte Aftenposten, med bekreftelse fra Uefa, at useedede VIF kunne trekke seededeRosenborg neste fredag. Alt naturligvis med forutsetning at osloklubben først beseiret finske Haka eller armenske Pyunik over to matcher i 2. runde.

Men det stemmer ikke, avisa skriver i ettermiddag at de er blitt feilinformert fra det europeiske fotballforbundet.

Årsaken er nasjonal skjerming, lag fra samme land kan ikke møtes i kvaliken. Liverpool er et unntak. Da laget fikk sin plass i Champions League ble de unntatt fra regelen. Det betyr at de kan trekke Everton neste fredag.

<b>RBK OG VIF SKERMES?</b> Det hjelper ikke at Vålerenga har et godt tak på RBK for tida. De kan ikke møtes i 3. kvalikrunde. Foto: SCANPIX
RBK OG VIF SKERMES? Det hjelper ikke at Vålerenga har et godt tak på RBK for tida. De kan ikke møtes i 3. kvalikrunde. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>OVERRASKET: VIF-trener Kjetil Rekdal ble overrasket da han fikk beskjed om at laget hans kunne trekke RBK. Det stemmer likevel ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer