Eliteserien

VIF-kapteinen om dundersmellen:
- Bildet er tydelig

Vålerenga-kaptein Daniel Fredheim Holm innrømmer at 1-4-tapet for Strømsgodset i helga var tøft å svelge. Men alle i klubben vet hva som skjedde.

TØFF UKE: Daniel Fredheim Holm og Vålerenga har hatt skarpt fokus på det defensive denne uka. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TØFF UKE: Daniel Fredheim Holm og Vålerenga har hatt skarpt fokus på det defensive denne uka. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INTILITY ARENA (Dagbladet): - Vi har møtt to gode lag i det siste. Og vi har gått litt bort fra det vi var gode på i vinter, sier Fredheim Holm til Dagbladet.

- Vi må finne tilbake til den defensive tryggheten. Den var der i hele vinter. Og den var der i de to første kampene. Vi var veldig kompakte, det var vanskelig å spille mot oss. De to siste kampene har det vært mye en og en når vi skal forsvare oss.

Lunsj

Vi møter 32-åringen i lunsjen på Intility Arena i Oslo. 0–3 mot Sarpsborg og 1–4 mot Strømsgodset lørdag, har ført til visse rystelser rundt klubben.

Trener Ronny Deila minner likevel om at laget har kontakt med teten. Fasit etter fire kamper er sjuendeplass. Men måten de to siste tapene har kommet på, den svir.

- Det er tøft, sier Fredheim Holm om følelsen etter et stortap.

- Det er tøft i flere dager, egentlig. Det tror jeg de fleste kjenner på. Du kommer ikke bare over det heller. Vi har gått gjennom Godset-kampen grundig. Vi har sett på hva vi gjorde og hva vi sleit med. Og bildet er tydelig. Vi vet hva som må gjøres.

Høyt press og samlet som lag: Der har du nøkkelen til hvordan Vålerenga skal snu den vonde trenden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer