VIF-klanen skeptisk til Rekdal

Klanen er ikke overrasket over at Tom Nordlie fikk sparken som trener, men er skeptisk til etterfølger Kjetil Rekdal. - Han mangler erfaring og utdannelse, sier talsmann Stein Jermann.

- Vi er skeptiske til Rekdal som trener. Han har ingen erfaring eller trenerutdanning. Vi synes det kanskje burde kommet til en løsning der han fikk litt trenerutdannelse før han tok over, sier Klanen-talsmann Stein Jermann.

Jermann er ikke overrasket over trenerskiftet, men mener denne saken burde vært ute av verden for lengst.

- Dette har jo ligget i kortene siden oktober. Når det først skulle skje burde det ha skjedd på et tidligere tidspunkt. Det hadde vært best for alle parter, sier Jermann.

Da Vålerenga-ledelsen ansatte Tom Nordlie ble det snakket høyt i klubblokalene på Valle om kontinuitet og stabilitet. Så enkelt er det ikke i Vålerenga mener Jermann.

- Blir det ikke suksess får vi vel ny trener til høsten. Sånn er det i Vålerenga. Kontinuitet er bare noe alle prater om. Det er sånn man skal si. Har man ikke suksess som Vålerenga-trener er det rett ut, sånn er det bare, sier Jermann.

Tom Nordlie brukte mye tid og penger på å kjøpe inn nye spillere. Kristen Viikmae, Erik Hagen, Rune Hagen, Aasmund Bjørkan, Lennart Steffensen, Freddy dos Santos og Steinar Sørlie er alle nye i klubben under Nordlie. Jermann tror ikke trenerskiftet betyr så mye for målsetningen om opprykk.

- Med den spillerstallen vi har rykker vi nok rett opp uansett, sier Jermann som tror mange Vålerenga-fans kommer til å savne Nordlie.

- Han er en spesiell type - en fargerik fyr. Sånne folk bør Vålerenga ha. Hadde vi scora i siste minutt mot Sogndal i kvalikkampen hadde han nok fortsatt vært trener, sier Jermann.

- Vi ønsker Tom lykke til. Han vil uansett få en god mottakelse hvis han møter oss som trener for et annet lag - hvis han ikke blir trener for Lillestrøm da.