VIF-Klanen vil ikke ha spillende trener

- Martin Andresen vil bli kastet til ulvene.

(Dagbladet.no): Martin Andresen skal være diskutert som mulig ny spillende trener i Vålerenga, ifølge dagens utgave av Dagbladet.


- Kjetil Rekdal startet som spillende trener i Vålerenga. Martin Andresen har kvaliteter som tilsier at han kan gjøre det samme. Dette er en modningsprosess, uttaler en Vålerenga-kilde.

Klanen tror derimot oppgaven som spillende trener i Vålerenga er for stor for Martin Andresen.

- For stor oppgave

- Martin har åpenbare lederegenskaper og er en anstendig fotballspiller, men å være spiller og trener samtidig tror jeg blir for mye for ham, sier Klanen-talsmann Gjermund Nordtug til Dagbladet.no.

- Han vil bli kastet til ulvene hvis han får ansvaret for det sportslige her i Vålerenga, jeg tror både å være spiller og trener rett og slett er for mye i våre dager. Ja, Rekdal gjorde det samme, men heller ikke det gikk spesielt bra, fortsetter Nordtug.

Men Nordtug innrømmer at det ikke florerer av gode kandidater.

- Høyprofilert trener etter sesongen

VIF-AKTUELL?: Brann-kaptein Martin Andresen skal være diskutert som mulig spillende trener i Vålerenga. Klanen tror den oppgaven vil bli for stor for 30-åringen. Foto: Marit Hommedal/Scanpix
VIF-AKTUELL?: Brann-kaptein Martin Andresen skal være diskutert som mulig spillende trener i Vålerenga. Klanen tror den oppgaven vil bli for stor for 30-åringen. Foto: Marit Hommedal/Scanpix Vis mer

- Hvis vi er snille finnes det kanskje to-tre norske, to-tre svenske og to-tre danske kandidater. Problemet er at de fleste er under kontrakt. Jeg tipper Aabrekk sitter ut sesongen og så kommer det en høyprofilert trener inn etter sesongen, fortsetter Klanen-talsmannen.

Som har full tillit til at klubbens sportslige ledelse finner rett mann.

- Det viktigste er at vi ikke ansetter et kjent navn for navnets skyld, men at vi finner en som er bedre enn det vi har hatt og en som er tilpasset klubbens ønsker og behov, avslutter Nordtug.

Sportsdirektør  i Vålerenga, Jan-Erik Aalbu, har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser i formiddag.

VIF-Klanen vil ikke ha spillende trener
<B>SKEPTISK:</B> Klanen vil ha en ny trener som er tilpasset klubbens behov og ønsker. En spillende trener har de derimot lite tro på.
<B>DISKUTERT PÅ VALLE:</B> Les mer om Martin Andresen og VIFs trenerjakt i dagens utgave av Dagbladet.