Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF klarte ikke klatre til topps

Hjemmetap mot Stjernen.

SEIER PÅ JORDAL: Anders Myrvolds Stjernen slo Vålerenga i kveld, og Oslo-laget misbrukte dermed sjansen til å klatre til topps i eliteserien. Arkivfoto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX
SEIER PÅ JORDAL: Anders Myrvolds Stjernen slo Vålerenga i kveld, og Oslo-laget misbrukte dermed sjansen til å klatre til topps i eliteserien. Arkivfoto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX Vis mer

|||Vålerenga misbrukte sjansen til å overta tabellteten etter 1-2-tapet etter overtid mot Stjernen. I stedet var det Sparta som tok steget til topps.

Anders Myrvold spilte på Jordal for første gang som Stjernen-spiller. Det ble et spesielt møte. Turen hjem til Fredrikstad ble i hvert fall betydelig lettere etter at Daniel Wessner scoret 20 sekunder i forlengningen.

Lars Henrik Spets åpnet scoringene for hjemmelaget i 1. periode, men etter kort tid hadde Martin Tangen Jordheim utlignet. Det ble en målfattig kamp, men med mye nerve.

Frisk Asker tok sin vane tro ledelsen mot Sparta. På kort tid hadde krigerne fra Sarpsborg anført av kaptein Jonas Andersen snudd til 3-1.
Gjestene redusert en gang siste periode, men det holdt ikke til å fravriste Sparta seieren og tabellteten.

Lillehammer sjokkåpnet mot storebror Storhamar i mjøsderbyet. Tomi Pöllänen scoret før ett minutt av spilt. Joachim Eidsæther økte til 2-0 etter drøye sju minutter i Kristins Hall.

Etter en målløs midtperiode, reduserte Johan Ramstedt før Stian Høygård satte den siste pucken i åpent mål.

Stavanger hadde en innbringende tur til hovedstaden. Manglerud Star som har spilt bra de siste kampene ble slått 0-4 av rogalendingene. Nicolai Bakketun, Snorre Hallem, Peter Lorentzen og Mika Suoraniemi sto for målene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling