Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF knuste konkurstruet TIK

- Trist om TIK forsvinner, sier Shampo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serieleder Vålerenga knuste tabelljumbo TIK hele 10-1 i det som kan ha vært en av trøndernes siste kamper i eliteserien.

Trondheim Ishockeyklubb vurderer å slå seg selv konkurs på grunn av elendig økonomi.

- Vi får håpe de klarer å rydde opp og at vi ser TIK igjen neste år. Det er veldig negativt for norsk ishockey om de blir borte. Vi må ha lag lenger nord enn Hamar, sier VIF-trener Espen «Shampo» Knutsen til NTB.

Det var fullstendig overkjøring på Jordal Amfi. 705 tilskuere fikk se at Oslo-vertene nærmest gjorde som de ville.

- Fullstendig enveiskjøring. De hadde kun 11 skudd på mål. Dette ble en kjedelig kamp og en ren transportetappe for oss. Vi får lite ut av disse kampene, og det er vel ingen av spillerne som synes det er gøy med 10-1-seier på denne måten. Det er ikke vi som er veldig gode, men de som blir for dårlige, mener Knutsen.

TIK har tapt sine sju siste kamper. Det skiller utrolige 63 poeng opp til VIF.

(NTB)

OVERKJØRING: Det var langt morsommere å være Vålerenga-spiller enn Trondheim-spiller i Jordal Amfi i kveld. Foto: Scanpix
OVERKJØRING: Det var langt morsommere å være Vålerenga-spiller enn Trondheim-spiller i Jordal Amfi i kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!