Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-leder: - Det blir beintøft økonomisk

Vålerenga startet 2015-sesongen i dag.

 VÅLERENGA-LEDER:  Stig-Ove Sandnes.  Foto: Bjørn Langsem
VÅLERENGA-LEDER: Stig-Ove Sandnes. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Mandag var Vålerenga-spillerne i gang med oppkjøringen til det som vil bli et stramt år, ifølge daglig leder Stig-Ove Sandnes.

Alle bortsett fra Diego Calvo var møtt opp på Vålerengas første trening for året. Calvo har fått innvilget lenger ferie og vil slutte seg til klubben neste uke.

Forrige sesong var Oslo-klubben i alvorlig økonomisk trøbbel. I oktober falt klubben fra gul til rød sone i halvårsgjennomgangen for fotballforbundets klubblisensordning.

- Selv om vi ser lyset i tunnelen, blir 2015 et tøft år for oss. Det blir beintøft økonomisk, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes til NTB.

- Hva blir den største utfordringen?

- Det er å komme i land med et godt publikumstall på Ullevaal og å øke inntektene på de kommersielle tingene. Et eventuelt spillersalg kan være noe som kan komme i tillegg. På kostnadssiden er det ikke mer for oss å gjøre. Der har vi i to år tatt kraftig av det vi har kunnet, sier han.

(NTB)