VIF-lederen vil ikke si hvor mange millioner de mangler ut året

- Vi har fortsatt en tøff høst foran oss.

PÅ MILLIONJAKT: Vålerengas daglige leder Stig Ove Sandnes mangler fortsatt mange millioner kroner før han kan si at de er i mål med de økonomiske forpliktelsene for inneværende sesong. I kveld er det ekstraordinært årsmøte i Vålerenga Fotball, hvor han vil redegjøre for den økonomiske situasjonen overfor klubbens medlemmer. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
PÅ MILLIONJAKT: Vålerengas daglige leder Stig Ove Sandnes mangler fortsatt mange millioner kroner før han kan si at de er i mål med de økonomiske forpliktelsene for inneværende sesong. I kveld er det ekstraordinært årsmøte i Vålerenga Fotball, hvor han vil redegjøre for den økonomiske situasjonen overfor klubbens medlemmer. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vålerenga Fotball avholder i kveld sitt ekstraordinære årsmøte, for å klubbe gjennom en ny organisasjonsmodell, samt få på plass en ny leder etter at tidligere styreleder Åge Petter Christiansen, som trakk seg som følge av kritikken som fulgte etter at Vålerenga tapte voldgiftssaken om det økonomiske oppgjøret mellom Stabæk og Vålerenga for Herman Stengel.

Men i tillegg vil det selvsagt også bli en del prat om økonomi, slik det ofte er med Vålerenga.

2,8 millioner I mai ble det kjent at Vålerenga manglet 15 millioner kroner for å komme seg gjennom sesongen. Siden har klubben og supporterne snudd alle steiner i jakten på penger.

Klanens innsamlingsaksjon «Det er vi som er Vål'enga», har så langt innbragt 2,8 millioner kroner. Aksjonen skulle i utgangspunktet avsluttes i august, men er nå forlenget til 9. november - Vålerengas siste hjemmekamp i år.

Klubbens snille onkel, Tor Olav Trøim blar opp samme beløp som supporterne klarer å skaffe til veie, så per i dag dreier det seg om i underkant av seks millioner kroner.

Plusser og minuser Da gjenstår ennå ni millioner kroner opp til de 15, men mye har skjedd - både positivt og negativt - siden, noe som gjør det økonomiske bildet mer uklart:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer