Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-legende døde på treningsfeltet

Per Knudsen (75) var ikledd VIF-drakt da han segnet om.

(Dagbladet.no): Per Knudsen (75) er en av de største fotballprofilene i VIFs historie.

Midt under treningen til Vålerengas A-lag, falt 75-åringen sammen, og ambulanse ble tilkalt. Både klubbens lege og ambulansepersonellet forsøkte gjenoppliving, men lyktes ikke. Sjokkerte VIF-spillere ble vitne til at Knudsen ble fraktet bort.

Knudsen har flest toppseriekamper for Vålerenga gjennom tidene.

– Det er utrolig trist. Han har vært en sentral person i klubben i mange år. Han var blant annet leder for Aldermannsligaen i en årrekke, sier styreformann i Våleranga, Odd Skarheim til Aftenposten.

Tidligere på dagen hadde Knudsen spilt turneringskamper mot Lyn, Frigg og Skeid på Valle-feltet. Det var like etter disse kampene han segnet om – ikledd Vålerenga-drakt.

Ifølge avisa scoret han 58 mål på 175 toppseriekamper for klubben i perioden 1954-67.

Klubben vil holde en minnemarkering i forkant av kampen mot Lillestrøm på fredag.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling