Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF mot bånn

HAUGESUND (Dagbladet): FK Haugesund - Vålerenga 3- 1. - Jeg var dårlig i dag, sa en usedvanlig ordknapp Pascal Simpson etter nok et bortetap for Vålerenga. Da tok han ikke i. Åttemillonersmannen fikk nesten ikke til noen ting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Simpson fikk omsider sjansen fra start igjen for Vålerenga, og fikk se Espen Haug dytte ballen i mål etter allerede fire minutter. Returen etter Bjørn Viljugreins frispark fra 25 meter tuppet han elegant i buret. Dermed skulle det meste ligge til rette for det Vålerenga kom for: årets første bortepoeng.

Men svensken bidro sterkt til at Haugesund kom inn i kampen igjen.
Med få initiativ og mange feilpasninger ble Vålerenga uten sting i angrepet. Det hjalp lite at Juro Kuvicek løp som en pisket hund på høyrevingen. Simpson var ikke på rett sted til rett tid.

- Feil føre

- Jeg kom ikke inn i matchen, unnskylder AIK-importen.

- Nei, dette var ikke føre for Pascal, sier VIF-trener Tjærnås.

- Men du er enig i at Simpson var dårlig i dag?

- Han var ikke dårligere enn de andre. Han skapte mye. Han er en god spiller, fastholder Tjærnås.

Men om Simpson er god, viste han det slett ikke i går.

Tre etasjes hus

For mot Tippeliga-debutant Stig Kallestad (18) fikk han ingenting til, og ble satt på benken etter 63 minutter - til en toer på Dagblad-børsen.

- Han fikk jo ingenting til. Han liknet et tre etasjers hus. Han vant noe på hodet, men var sjanseløs langs bakken, sier junioren som temmet svensken.
- Jeg kan mye bedre enn dette. Og skal bevise det, sier Simpson.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!