VIF og Brann stiller med B-lag

Bare Brann kan gå videre.

Følg Royal League-matchen direkte på Dagbladet.no kl. 20.35

(Dagbladet.no): VIF er utslått én kamp før slutt. Branns mulighet i Royal League er også liten, de må slå både VIF og IFK Göteborg for å vinne gruppa i mellomrunden.

Og så må bergenserne totalt vinne med minst tre mål for å passere IFK.

Ikke rart Brann-trener Mons Ivar Mjelde benytter muligheten til å prøve ut spillere. På Ullevaal i kveld starter reservene Dylan Macllister og Tom Sanne, mens Raymond Kvisvik og Bengt Sæternes er på benken.

Vålerenga stiller uten Steffen Iversen i kveld. Trolig får Stefan Ishizaki og Mbulelo Mabizela prøve seg, VIF-assistent Geir Bakke garanterer bytter fra VIF-laget mot Molde.

- De som kommer inn skal ha ork, glød og lyst til å gi bånn gass i 90 minutter, for å vise oss i trenerteamet at de ønsker å spille neste kamp. Samtidig er det viktig for de spillerne det gjelder å få kamptrening på høyt nivå, sier Bakke til VIFs hjemmeside.

Brann-trener Mjelde åpner for å kaste inn på stjernene fra benken underveis.

- Vi har et hardt kampprogram, så vi hviler de to og benytter dem heller som eventuelle jokere, sier Mons Ivar Mjelde til Branns hjemmeside.

2-2 I VESTLANDSHALLEN: VIF kom tilbake og kapret ett poeng da lagene møttes i Royal League forrige gang. Foto: SCANPIX
2-2 I VESTLANDSHALLEN: VIF kom tilbake og kapret ett poeng da lagene møttes i Royal League forrige gang. Foto: SCANPIX Vis mer