Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF og LSK forsterker

Eliteserieklubbene henter hver sin spiller.

HENTER: Ronny Deila henter Efrain Juàrez til Vålerenga før seriestart. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
HENTER: Ronny Deila henter Efrain Juàrez til Vålerenga før seriestart. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Efrain Juàrez er blitt enig om en avtale ut sesongen med Vålerenga. Det melder klubben på sine hjemmesider.

Den 31 år gamle mexicaneren har allerede rukket å ikle seg den kongeblå drakten under treningsleiren på Marbella. Nå gleder han seg til ta fatt på sesongen som venter i Vålerenga

- Jeg er veldig takknemlig og glad for denne muligheten og ser fram til utfordringene sammen med resten av laget. Både lagkameratene og Ronny (Deila) har vært tydelig på målene for sesongen, og jeg håper vi kan oppnå disse sammen og gi supporterne våre noe å glede seg over, sier han til vif-fotball.no

Landskamper

Juárez har spilt VM for Mexico og vært i klubber som Celtic og Real Zaragoza. Nå kommer han fra et opphold i MLS-laget Vancouver Whitecaps og håper å kunne bidra med den erfaringen han har opparbeidet seg.

– Jeg føler meg i veldig god form og er ordentlig motivert. Spillestilen min er å løpe opp og ned langs siden, og det håper jeg å kunne bidra med fra starten av her i Vålerenga, sa han.

VIF har allerede sikret seg Deyver Vega, Herolind Shala, Matthías Vilhjálmsson og Johan Lædre Bjørdal før kommende sesong.

LSK henter

Alex Dyer kunne mandag presenteres som Lillestrøms nye midtbanespiller. Har er i første omgang lånt inn fra svenske Elfsborg fram til 1. august.

LSK retter en stor takk til det gedigne spleiselaget som har gjort overgangen mulig. De eksterne midlene dekker både lønn, sosiale utgifter og leilighet for 28-åringen, og det viser nok en gang hvilket fantastisk engasjement vi har i LSK-familien.

- Det føles veldig bra. Jeg kjenner Daniel Gustafsson fra før, og har møtt Arnór Smárason, så jeg har hørt at det er en veldig god gjeng her i klubben. Alle har vært veldig snille, og jeg føler meg hjemme allerede. Jeg gleder meg veldig, sier Alex Dyer til LSKs hjemmeside.

LSKs sportssjef Simon Mesfin ønsket den 28 år gamle midtbanespilleren velkommen etter at den medisinske testen var gjennomført på Åråsen i morgentimene mandag.

- Vi hadde Alex på listen allerede i fjor sommer, men da var situasjonen hans i Elfsborg litt annerledes. Nå åpnet det seg en mulighet med en låneavtale fram til 1. august, med en opsjon på at vi kan gjøre avtalen permanent. Men det hadde ikke vært mulig å få til uten de sterke bidragsyterne som har vært med. De har vært helt fantastiske.

- I utgangspunktet hadde vi ikke budsjett til å gjøre noe mer med spillertroppen. Alex er fullstendig klar over at låneavtalen er finansiert gjennom disse bidragsyterne, og han er beredt på å gi tilbake til folket, sa sportssjef Simon Mesfin.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!