VIF og RBK topper, Brann flopper

16 supporterklubber om Tippeligaen 2011.

VIF-JUBEL: Supporterlederne tror Vålerenga vil få mye å juble for også i år. Kanskje aller mest?  Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VIF-JUBEL: Supporterlederne tror Vålerenga vil få mye å juble for også i år. Kanskje aller mest? Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• I morgen: Supporterklubbene om kometene og hvem som blir årets spiller

(Dagbladet): Tre dager før Tippeligaen starter har Dagbladet forhørt seg med de 16 supporterklubbenes talsmenn og ledere. Svarene var selvsagt patriotiske, men noe var de enige om:

Brann flopper - Vålerenga og Rosenborg topper.

«Stabæk Support» Stabæk FotballJonas David Benkow (24)

1. Hvilket lag vinner? Hvorfor? - Man kommer ikke utenom Rosenborg når man snakker om gullet, men Vålerenga er også en het kandidat. Og hvem vet hva Molde og Solskjær kan få til etter at startskuddet har gått? Sommerens overgangsvindu kan endre mye.   2. Hvilket lag blir årets flopp? - Rosenborg. I Trondheim er alt annet enn seriegull en flopp.   3. Hvilke lag rykker ned? - I andre enden av tabellen tror jeg at nykommerne kan få det tøft. Av de etablerte lagene ser LSK og Brann veldig svekket ut, og kan muligens gå på en smell.   4. Hvilket lag håper du rykker ned? Hvorfor? - Jeg tror ikke jeg er alene når jeg nevner «hele Norges» Rosenborg i denne sammenheng. Dette kan virke smålig overfor vår tidligere trener Janne Jönsson, men dette er en holdning jeg har hatt i mange år. Rosenborg og deres pengebruk har vært usunn og til tider grotesk. Hegemoniet må ta slutt. Hvorfor kjøpte de for eksempel Petter Belsvik fra Stabæk og gjorde ham til benkevarmer i Rosenborg? Toppscoreren i fjorårets Tippeliga fikk minimalt med spilletid i Trondheim. Man tenker sitt når slike ting skjer. «Isberget» Tromsø idrettslag Alf Edvard Masternes (49)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer