Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-opphenting på 1-2-3

Først scoret Sogndal tre mål på drøye ti minutter. Så gjorde Vålerenga det samme.

Det ble en merkelig fotballkamp på landskamparenaen. I over én time sto det 0-0 på måltavla. Men så løsnet det for alvor.

Tommy Øren scoret to ganger i løpet av noen minutter. Da Håvard Flo satte inn 3-0 like etterpå, regnet de fleste med at Sogndal skulle ta sin fjerde strake trepoenger. Men Vålerenga-gutta ville det annerledes. Uten trener Kjetil Rekdal på banen puttet Oslo-laget tre baller i mål på under et kvarter.

Målscorere: David Hanssen, Andreas Augustsson og Thomas Holm.

- Når vi slipper inn slike mål som vi gjør, skal vi være godt fornøyd med uavgjort, sier VIF-trener Kjetil Rekdal.

At Sogndal tok en tremålsledelse var ikke etter spillets gang. Sogndal-målene kom på sjanse nummer tre, fire og fem.

- Prøv sjøl. Det er ikke lett å score på lag som ligger 15 meter inn på egen halvdel og bare satser på kontringer. I tillegg er det surt at dommeren tillater dem å hale ut tiden på alle frispark og innkast. Det er forferdelig, en skikkelig tålmodighetsprøve, sier Rekdal til NTB.

Han sliter med lyskeproblemer og byttet ut seg selv 21 minutter ut i annen omgang, på stillingen 0-2. Erstatter Thomas Holm fikk senere æren av å score utlikningsmålet fire minutter før full tid.

- Totalt sett var det sikkert rettferdig med uavgjort, for vi var veldig effektive i dag. Derfor var det viktig for oss å få med det ene poenget, sier Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen.

- Vi er fortsatt ikke bak skjema, for å si det sånn. Surt å gi fra seg to poeng, men dette må vi tåle. Fotballen er jo sånn.

(NTB/Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media