VIF på desperat måljakt

Blodfattige Vålerenga hadde sjanser i massevis, men er i desperat mangel av en målscorer. Derfor vant defensivt solide Lillestrøm 1-0.

Rammen rundt bunnoppgjøret mellom Vålerenga og Lillestrøm var perfekt, men lagene fulgte ikke opp.

- Vi skal ha en spiller klar til serien starter igjen etter ferien, men må få vite på hvilken hylle vi skal lete, sier VIF-trener Tom Nordli.

- Molde og Rosenborg kan hente på øverste hylle, mens jeg kanskje må lete på den laveste. Der det står «vinst värje gong», fortsatte en oppgitt men angrepslysten Nordli.

Han vet spillerne kan bedre, men er ikke villig til å synes synd på verken dem eller seg selv. VIF leter etter forsterkninger, men har ikke panikk.

- Heldigvis er ikke serien ferdig ennå, det er 18 kamper igjen. Jeg har stor tro på at vi er over den berømte streken i oktober. Jeg har aldri rykket ned på 14 år, og har ikke tenkt til å gjøre det nå, sier Nordli som ønsker seg en hurtig spiss med målteft. I tillegg skal han jobbe knallhardt med spillerne han allerede har til rådighet.

Lillestrøms Espen Haug sendte et frispark rett på hjemmekeeper Øyvind Bolthof etter halvtimen. Det var det hele i den omgangen. Resten var halvveis. Men etter hvilen scoret Magnus Powell kampens eneste mål, på de gul-svartes eneste sjanse.

(NTB)