VIF-seier som kostet dyrt

GJEMSELUND (Dagbladet): I sitt tiende forsøk vant Vålerenga en bortekamp og krabbet over streken. Men poengene på Gjemselund kostet. Både Pascal Simpson, Dag Riisnæs og Thomas Berntsen fikk sannsynligvis resten av sesongen spolert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi betalte dyrt for denne seieren, sier VIF-trener Lars Tjærnås. Gleden over de tre uhyre viktige poengene fikk en medisinsk bismak for Tjærnås, Drillo og resten av Vålerenga.

  • Dag Riisnæs, som har vært skadd i store deler av sesongen, måtte hinke av sin gamle hjemmebane allerede etter et kvarter.
  • Høyreback Thomas Berntsen fikk seg en smell i ankelen midtveis i første omgang, men holdt ut til pause. Da ble han kjørt til sykehus, og får sannsynligvis ikke spille mer fotball denne sesongen.
  • Pascal Simpson byttet med Berntsen i pausen. Ti minutter før slutt fikk han en vridning i kneet. Resultat: Røket eller forstrukket leddbånd - og ute for resten av sesongen.
  • Det var veldig synd, for Pascal har hatt en fin stigning i det siste, sier trener Egil Olsen.

- Jeg slo opp lårskaden min og frykter at jeg er ute for resten av sesongen, sier Riisnæs.

Som en føljetong

For åttemillionersmannen var skaden et nytt tilbakseslag i en sesong som har liknet mest på et mareritt.

- Dette var spikeren i kista for meg. Skaden er dessverre representativ for hele denne sesongen. Nedturene har kommet som en føljetong. Det har vært mitt verste fotball-år noensinne, sier Simpson. Som var på vei tilbake etter et langvarig skadeavbrekk. - Kanskje jeg begynte å spille for tidlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer