Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF selger Nouri til Start

21-åringen ville ikke forlenge.

SOLGT: Amin Nouri forsvinner et  halvt år for tidlig fra VIF, slik får klubben penger for spilleren som kom til klubben som 13-åring. Foto: Heiko Junge / Scanpix
SOLGT: Amin Nouri forsvinner et halvt år for tidlig fra VIF, slik får klubben penger for spilleren som kom til klubben som 13-åring. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vålerenga-back Amin Nouri er bare en legetest unna en overgang til Start.

21-åringen er spilleklar for sørlandslaget 2. august, skriver VIFs hjemmeside.

Salget skjer fordi den tidligere Klemetsrud-spilleren ikke ønsket å forlenge kontrakten med oslolaget.

- Amin Nouri er på utgående kontrakt. Vi ønsket å forlenge kontrakten, men både Amin og hans rådgiver har vært veldig tydelige på at de ikke ønsket en forlengelse på grunn av lite spilletid den siste tiden. Vår eneste mulighet til å få penger for han er ved å selge han nå, derfor ser vi på dette som den beste løsningen for begge parter, sier sportsdirektør i Vålerenga Fotball, Truls Haakonsen, til vif-fotball.no.

Nouri har vært i VIF i åtte år. Han debuterte i tippeligaen i 2008, samme år ble han utlånt til Nybergsund. Han står med 52 VIF-kamper.

- Amin blir i Vålerenga en måned til og er tilgjengelig for oss til og med kampen mot Liverpool. Fra 2. august er han Start-spiller, sier Haakonsen.