FERDIG I ENGA: Ghayas Zahid har scoret sitt siste mål for Vålerenga på en stund. Nå skal han til Kypros og Apoel. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
FERDIG I ENGA: Ghayas Zahid har scoret sitt siste mål for Vålerenga på en stund. Nå skal han til Kypros og Apoel. Foto: Terje Bendiksby / NTB ScanpixVis mer

Ghayas Zahid går fra Vålerenga til Kypros

VIF selger Zahid til Apoel

(Dagbladet): Ghayas Zahid er solgt fra Vålerenga til kypriotiske Apoel FC i dag, melder klubben selv på sine nettsider.

Dermed er den unge teknikeren ferdig i klubben like før Vålerenga innvier sin nye stadion på Valle i Oslo.

- Vålerenga ønsker å være en klubb som utvikler spillere, med et mål om å kunne selge en del av disse spillerne til større klubber og ligaer i utlandet. Gevinster ved slike salg reinvesteres i videre klubbygging og utvikling, og vi skal heller ikke glemme at det da også tilføres midler til andre klubber i Oslo og omegn, sier daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth, i pressemeldingen fra klubben.

Zahid har et år igjen av kontrakten med Vålerenga, men ønsket altså å forlate Oslo-klubben i dette overgangsvinduet.

Apoel FC skal blant annet ut i Champions League mot Real Madrid, Borussia Dortmund og Tottenham i høst, og dermed er det helt andre utfordringer som venter mannen med 128 kamper for Vålerenga.

- Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden, og gleder meg til nye utfordringer i Apoel. Tida i Vålerenga har vært helt fantastisk, og selv om jeg nå får oppfylt drømmen er det også trist å forlate klubben i mitt hjerte, sier Zahid i pressemeldingen.

Zahid skal allerede være på vei til Kypros for å slutte seg til laget. Det er foreløpig ikke kjent hvor mye Apoel betalte for Zahid.