- VIF ser veldig, veldig sterke ut

Semb om Andresens storshopping.

Nils Johan Semb har vært i trenersamtaler med Vålerenga flere ganger, men takket nei hver gang.

Nå synes han Martin Andresen er i ferd med å bygge opp et lag som ser fryktinngytende sterke ut - i hvert fall på papiret.

- De er i ferd med å få en veldig, veldig sterk stall. Én stor sterk spiss med hurtige folk seg. Og en midtbane med Martin, Grindheim, Doffen og Lars Iver Strand. Det ser veldig sterkt ut på papiret, fastslår Semb overfor Dagbladet.no.

- Er de den største gullfavoritten kommende sesong?

- Det er for tidlig å si sånne ting, jeg vil gjerne se dem på La Manga og i innkjøringen til Tippeligaen. Men de ser veldig, veldig sterke ut.

- Tror du det blir en stor utfordring å få dem til å fungere sammen?

- Vålerenga har den viktigste forutsetningen for å få et godt lag, spillermateriellet. Og jeg tror ikke det er fare for at det blir for mange. De trenger en god og brei stall, det er alltid bruk for 20 gode spillere, sier Semb.

Han mener laget Andresen nå bygger opp tegner til å bli den sterkeste VIF-utgaven noensinne.

TROR SEKS LAG VIL KJEMPE OM GULLET: Nils Johan Semb vil se Vålerenga på La Manga før han eventuelt utpeker dem til seriefavoritter i 2008. Foto: SCANPIX
TROR SEKS LAG VIL KJEMPE OM GULLET: Nils Johan Semb vil se Vålerenga på La Manga før han eventuelt utpeker dem til seriefavoritter i 2008. Foto: SCANPIX Vis mer

- Kjetil Rekdal hadde et sterkt lag da de henta Steffen Iversen, men Vålerenga har sjelden vært bedre forspent. De har en mix med godt etablerte tippeligaspillere og landslagsspillere. Vålerenga blir en klar kandidat til å slåss om gullet, men i den gruppa finnes også Brann, LSK, Rosenborg, Stabæk og Viking. De seks lagene blir det spennende å følge gjennom vinteren, sier han.