Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-sjef går ved nedrykk

Vålerengas styreformann Morten Grødahl vurderer å forlate klubben hvis det blir nedrykk. - Hvis jeg finner ut at arbeidet jeg har gjort ikke er godt nok, så finnes det bare én konklusjon, sier Grødahl til Aftenposten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste dagene har presset mot Vålerenga-trener Tom Nordlie vært knallhardt. Klubben ligger tredje sist i Tippeligaen og hvis de svake resultatene fra den siste tida fortsetter kan klubben risikere å rykke ned. Nå går styreformann Morten Grødahl seg sjøl og resten av Vålerenga-styret i sømmene. Trener Tom Nordlies framtid har aldri vært noe tema for Grødahl.

- Generelt vil jeg si at hvis ikke en klubbledelse er i stand til å gi trenere riktige arbeidsbetingelser, så er det for feigt å gi trenerne sparken. Vi må heller spørre hva vi har bidratt med. I dette tilfellet er det jeg som har ansvaret. Tom Nordlie har styrets tillit. Den beste måten å bekrefte det på, er å fortelle at hans fremtid aldri har vært tema hos oss, røper Grødahl.

Dagbladet.no