Daglig leder Erik Espeseth:

VIF-sjefen fnyser av kritikken

Daglig leder i Vålerenga Erik Espeseth hevder at det står bra til med økonomien i klubben, til tross for en rekke utskiftninger de siste åra.

UENIG: Erik Espeseth hevder at det står bra til med Vålerenga som klubb. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
UENIG: Erik Espeseth hevder at det står bra til med Vålerenga som klubb. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har stormet rundt Vålerenga de siste dagene etter at de skuffet stort mot Haugesund hjemme på Intility Arena. Ronny Deilas menn tapte 2-1 mot vestlendingene, og dermed grep de ikke sjansen på å ta seg inn i topp fire.

Kritikken haglet etter kampen fra Eurosports fotballeksperter Kjetil Rekdal og Joacim Jonsson.

Temaet var blant annet hvordan klubben drives. I dag er det Erik Espeseth som er daglig leder, noe han har vært siden Ronny Deila ble ansatt i 2016.

Rekdal sa under sendingen at han ikke er imponert over hvordan pengene blir forvaltet i klubben. Han frykter at klubben etter hvert mister midlene som de får fra eier Tor Olav Trøim.

- De har en investor som spytter inn millioner hvert år. En dag sier det stopp. Hva da? Da sitter de igjen med saksa i ræva og må i verste fall gå ned en divisjon, fordi økonomien er ikke god nok. Jeg heier på Vålerenga, og har vært der selv i 10 år, men det er dødfødt og trist å se på. De er ikke bedre. Det burde vært bedre, men de er ikke bedre, sa han.

Slår tilbake

Nå har daglig leder Espeseth svart på kritikken, og han hevder at det står bra til med lønningsnivået blant spillerne, og at økonomien er bedre enn mange tror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer