VIF skryter av Frisk

ASKERHALLEN(Dagbladet): Frisk Tigers- Vålerenga 6- 2. Hjemmelaget ga Vålerenga en leksjon de seint kommer til å glemme i Askerhallen i går kveld. Nå skryter til og med Vålerengas trener Roy Johansen av Asker-laget.

- Akkurat nå er Frisk Tigers det beste laget i Norge. I motsetning til i lørdagens kamp var Frisk Tigers bedre enn oss og vant fortjent, sier Roy Johansen til Dagbladet.

Disiplin

Han mener Vålerenga-spillerne må bli mer ydmyke.

- Det har sneket seg inn en tro på at vi er bedre enn det vi egentlig er. Vi må bli mer ydmyke og finne tilbake til basisspillet, sier Johansen.

For å si det på en annen måte. Vålerenga har mye å lære av tabell-leder Frisk-Tigers.

- Disiplin og hundre prosent konsentrasjon er vår vinnermedisin. Spillerne mine gir i tillegg hundre prosent hele tida både på trening og i kamp. Det er bare så synd at vi ikke fikk mer enn to poeng i denne kampen, sier en lykkelig Frisk Tigers-trener Serge Boisvert.

Askerlaget står fram som det mest komplette laget i Hockey-Norge i øyeblikket. Helt fra keeper Vidar Wold i målet lyser det av vinnerinstinkt og selvtillit.

- Fin blanding

- Vi er et jevnt lag med en fin blanding av grovarbeidere og lirare, sier kaptein Ketil Wold.

Han er selv prototypen på innsatsvilje og gir alt i alle dueller. Framover på banen har laget en skikkelig klassespiller i Kyle McDonough. Den lille teknikeren var en kontant trussel for Vålerenga i går. Det var også han som startet ballet med sin flotte finte som ga 1- 0-ledelse.

MATCHVINNERE: </B>Sami-Ville Salomaa blir gratulert av Kyle McDonough etter en av sine to scoringer mot Vålerenga.