VIF snublet mot rivalen fra Storhamar

Og Lørenskog vant enkelt.

SLO ENGA: 
Christian Larrivée og Storhamar har grunn til å glise. I kveld ble VIF slått på Hamar.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SLO ENGA: Christian Larrivée og Storhamar har grunn til å glise. I kveld ble VIF slått på Hamar. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For annen gang denne sesongen kunne Storhamar juble etter en ishockeykamp mot erkerival Vålerenga. Denne gangen ble det 3-1 i Hamar OL-amfi.

Erik de la Rose åpnet vertenes målkonto med førsteperiodens eneste mål, mens Eirik Skadsdammen økte til 2-0 i midtperioden.

Morten Ask reduserte for Vålerenga midtveis i den tredje perioden, men da Martin Gran økte til 3-1 kort etter var kampen kjørt.

Storhamar har klatret voldsomt på tabellen etter fire strake seire, mens Vålerenga har slitt og ligger på den siste sluttspillplassen med sine 12 poeng.

Lørenskog tok tilbake annenplassen på tabellen etter 5-2-seier hjemme mot bunnlaget Kongsvinger.

Det var gjestene som åpnet scoringene i Lørenskog Ishall tidlig i midtperioden, mens hjemmelaget kom sterkere tilbake og var oppe i en 4-1 ledelse før gjestene reduserte.

Lillehammer hadde på sin side ingen problemer med å slå Manglerud Star 4-0 på bortebane. Alexander Reichenberg ble tomålsscorer i seieren som tok Lillehammer forbi Vålerenga og Stjernen på tabellen.

For Manglerud Star begynner avstanden opp til den siste sluttspillplassen å bli stor. Oslo-laget har sju poeng opp til Vålerenga på åttendeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer