VIF sparker Rosén

I dag sender Vålerenga ASA ut en pressemelding med et innhold Dagbladet forteller deg her og nå: Sportslig leder Kenneth Rosén - ansatt ett kvarter før nedrykkskampen mot Sogndal 30. oktober 2000 - får sparken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har ingen kommentarer. Utspillet ligger hos klubbledelsen, sa Kenneth Rosén til Dagbladet i går kveld.

Men det har kokt i VIF-administrasjonen etter at Kjetil Rekdal erstattet Tom Nordlie 9. februar. For opprydningen i Vålerenga slutter ikke med Rosén. Administrerende direktør Even Haugen er sykemeldt på andre uka på grunn av det han sjøl kaller en «Linderoth light». Når han kommer tilbake til kontorpulten i brakka på Valle om ei ukes tid, vil også han etter det Dagbladet erfarer bli bedt om å finne seg noe annet å gjøre.

- Jeg er sykemeldt ut uka. Noe mer enn det vil jeg ikke kommentere, utenom at det har vært visse uenigheter rundt administrasjonen, sier Haugen til Dagbladet.

Kostbar glipp

Even Haugen og Kenneth Rosén har vært gode venner helt siden de begge jobbet sammen i Skjetten for noen år tilbake. Dagbladet har også fått bekreftet fra flere godt informerte kilder i VIF at tonen og kjemien mellom Kjetil Rekdal og Kenneth Rosén skal ha vært svært dårlig helt siden Tom Nordlie fikk sparken i februar. Rekdals sterke posisjon har stilt Rosén helt i skyggen, og har tydeligvis gitt eierne et inntrykk av at han er overflødig i organisasjonen. Dermed har Kjetil Rekdal trolig fått det som han vil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer