VIF-spiss trener med Start

Sørlandsklubben skal styrke stallen.

(Dagbladet.no): Start leder førstedivisjon, men både manager Erik Solér og trener Tom Nordlie mener stallen er for liten. Derfor har de bestemt seg for å teste to spisser fram mot høststarten.

Fire dager fremover skal Vålerengas Tor Henning Hamre og Stabæks Branimir Poljac overbevise Kristiansands stolthet om at de kan bidra til et opprykk, skriver Fædrelandsvennen.

Verken Hamre eller Poljac har vært bortskjemte med spilletid i sine klubber i år. Og vil gjerne prøve lykken i Start.

- Jeg ser på dette som en fin mulighet til å spille mer fotball, sier Poljac til avisa, og innrømmer at han er spent på treningsoppholdet.

Det blir en viktig uke for de to spillerne. For selv om treneren kan tenke seg å låne begge to, må en av dem reise hjem uten tilbud fra Start.

- I utgangspunktet skal vi bare ha en av dem. Jeg tror vi sier det sånn foreløpig, sier mannen med pengesekken, Erik Solér, til avisa.

Både Hamre og Poljac har langtidskontrakter med sine klubber, og derfor er det bare aktuelt for Start å ta dem på en utlånsavtale.

VIL GJERNE PÅ BANEN: Tor Henning Hamre har ikke spilt mange minutter for Vålerengas A-lag i år. Nå trener han med Start.