Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-Stefans ville reklamestunt

- Dere må mate geparden først, krevde Stefan Ishizaki.

(Dagbladet.no): Stefan Ishizaki ble aldri noen suksess i Vålerenga. Etter seriegullet i fjor høst ble svensken solgt til Elfsborg - hvor han tydeligvis har funnet seg godt til å rette.

I hvert fall godt nok til å posere sammen med en ekte gepard i en reklamekampanje litt utenom det vanlige. Ishizaki stilte opp på et betingelse:

- Jeg ville at geparden skulle spise først, sier han til Expressen.

Verdens raskeste

Geparden - som er verdens raskeste pattedyr med en toppfart på over 100 kilometer timen - følte imidlertid ikke for å sette inn en saftig takling i Ishizakis lår i løpet av de fem minuttene man brukte på fotograferingen.

Men den tidligere VIF-spilleren innrømmer at han var redd.

- Jeg var nervøs. Han hadde skarpe klør og lange, vasse tenner. Ville dyr er alltid ville dyr.

- Men det var morsomt. Han var kjempesnill og ville bare leke og kose. Jeg er ikke oppvokst med katter eller hunder, men med undulater, sier Ishizaki.

Reklamestuntet skjedde i forkant av Elfsborgs tradisjonelle Djurparksdag i august, som hvert år besøkes av flere tusen.

<B>MÅTTE MATES:</B> Stefan Ishizaki stilte opp til fotografering sammen med denne geparden på betingelse av at den ble matet først. På dette bildet virker den imidlertid noe sulten.
<B>GODE VENNER:</B> - Han var kjempesnill og ville bare leke og kose, sier Ishizaki.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling