Eliteserien 2019

VIF styrer mot 30 mill. i minus

Etter det Dagbladet erfarer styrer Vålerenga mot et underskudd på 30 millioner kroner i 2018. Det kan få konsekvenser for flere, blant andre klubblegenden Freddy dos Santos.

DÅRLIGE NYHETER: Ifølge Dagbladets opplysninger styrer Vålerenga mot et underskudd på 30 millioner i 2018. Her fra LSK-hallen på Lillestrøm, der trener Ronny Deila forbereder en ny sesong med laget. Foto: Hans Arne Vedlog
DÅRLIGE NYHETER: Ifølge Dagbladets opplysninger styrer Vålerenga mot et underskudd på 30 millioner i 2018. Her fra LSK-hallen på Lillestrøm, der trener Ronny Deila forbereder en ny sesong med laget. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet): Overfor Dagbladet bekrefter dos Santos at han er i dialog med klubben om stillingsprosenten sin. 42-åringen har tittelen innholdsprodusent.

Det er klart at han blir med videre. Men han får trolig ikke jobbe i hundre prosent stilling, og må belage seg på å finne en annen jobb i tillegg.

- Vi har vært i dialog. Jeg vet ikke utfallet ennå. Men jeg kan jo ikke bare hoppe ut i intet, sier dos Santos, som var spiller i klubben fra 2001 til 2011.

Vålerengas økonomi- og regnskapsansvarlig, Per Christian Wolden, bekrefter at han har sagt opp stillingen.

- Jeg er sliten og trenger nye utfordringer. Det er ingen hemmelighet at fotballivet går opp og ned fra år til år, sier Wolden, som likevel karakteriserer oppsigelsen som udramatisk.

Klart svar

Da Dagbladet tok kontakt med Vålerenga torsdag, kom et krystallklart svar tilbake: Klubbens daglig leder, Erik Espeseth, ville ikke kommentere økonomi før etter årsmøtet 12. mars.

Da Dagbladet fortalte at det er mange rykter rundt klubben - og spurte om det ikke er behov for å kommentere dette - var svaret nei. Etter en henvendelse til Vålerenga-investor Tor Olav Trøim, fikk vi likevel svar fra Espeseth på e-post:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer