VIF-styret stiller plassene til disposisjon

Innkaller til ekstraordinært årsmøte.

INNKALLER TIL MØTE: Styreleder Åge Petter Christiansen har innkalt til et ekstraordinært styremøte i anledning klubbens økonomiske situasjon. Her er han med Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
INNKALLER TIL MØTE: Styreleder Åge Petter Christiansen har innkalt til et ekstraordinært styremøte i anledning klubbens økonomiske situasjon. Her er han med Vålerenga-trener Kjetil Rekdal. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): VIF innkaller til ekstraordinært årsmøte 1. september, melder klubben i en pressemelding.

Bakgrunnen er kritikken styret har fått etter voldgiftsdommen i saken mot Stabæk Fotball.

«Styret forstår at voldgiftsdommen, på toppen av en fra før anstrengt økonomisk situasjon for klubben, har utløst skuffelse og frustrasjon blant våre medlemmer og supportere. Utfallet ble dessverre verst mulig for Vålerenga Fotball. I ettertid ser styret at denne saken skulle ha vært håndtert annerledes», skriver VIF i pressemeldingen som er signert styreleder Åge Petter Christiansen.

Klubben opplyser at de har tatt kontakt med valgkomiteen og bedt dem starte en evaluering av styrets arbeid. Denne evalueringen skal legges fram på et ekstraordinært årsmøte i Vålerenga Fotball mandag 1. september.

Daglig leder i VIF, Stig Ove Sandnes, sier til TV 2 at den økonomiske situasjonen i klubben er tung.

- Det sier seg selv. I mai sa vi at vi trengte 15 millioner for å overleve sesongen. Nå har vi fått inn 5 millioner i en innsamlingsaksjon, og manglet ti. Da er det klart at 6,5 millioner på toppen av det gjør situasjonen verre, sier Sandnes til TV 2.

Vålerenga informerer om at det kan komme endringer i klubbens struktur.

«På møtet skal det også tas stilling til en ny organisasjonsmodell som blir viktig for klubbens framtid med bredde- og elitefotball», skriver styreleder Åge Petter Christiansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer