VIF-supporter savnet i Stavanger

Dykkere leter på sjøen.

Dykkere fra brannvesenet søkte mandag i Vågen i Stavanger etter en 31-år gammel Vålerenga-supporter som er savnet etter helgens eliteseriekamp mellom Viking og Vålerenga.

Mannen ble sist sett på puben Beverly like før stengetid natt til søndag. Han kom ikke tilbake på hotellet og ingen har klart å få tak i ham på telefon.

– Mannskaper fra politiet søker langs kaiene, mens brannvesenet er i aksjon med dykkere. Vi prøver å få avklart om supporteren kan ha falt i sjøen, sier operasjonsleder Henning Andersen ved Rogaland politidistrikt til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Den savnede 31-åringen var ikledd Vålerengas supporterutstyr da han sist ble observert i Stavanger.

– Jeg er bekymret. Det er første gang dette skjer til tross for alle de mange turer vi har hatt gjennom årene. Det er nesten rart at det skjer i Stavanger. Vi har jo vært Europa rundt uten at noe har gått galt, sier talsmann i Klanen, Gjermund Nordtug.

– Det er irriterende at det tok så lang tid før vi fikk informasjonen om at han var savnet. Han var ikke på kampen heller. Og han har ikke møtt på jobb mandag. Dette er ikke noe hyggelig, sier han.

31-åringen er en del av den harde kjernen i Klanen. Han var ifølge Nordtug med på det aller meste.

(ANB)